Mail ikon Menu ikon

Arkitektoniske skydedøre i træ

Skræddersyede løsninger i moderne dansk design

Hos Vahle er alle vores døre skabt fra bunden med udgangspunkt i de stolte danske håndværks- og designtraditioner, som er kendt over hele verden. Det ufravigelige fokus på det enkle, funktionelle design og valget af de bedste materialer er derfor med til at give en ganske særlig oplevelse af skydedøren. I vores løsninger bliver skydedøren i træ et møbel, som har en høj, selvstændig æstetisk værdi, som også bliver tilpasset rummets og bygnings stil og udtryk.

Inviter naturen indenfor i indretningen

Som erfarne snedkere, der har skabt unikke dørløsninger siden 1976, kan vi tilbyde mange forskellige typer skydedøre i træ – fra den enkle, klassiske skydedør til en høj skydedør fra gulv til loft eller en dobbeltrettet skydedør. En Vahle skydedør kan du få næsten, som du vil have den.

Du kan også vælge mellem forskellige træsorter, der er klassiske inden for dansk og skandinavisk design, og som hver især har en særlig glød. Fælles for alle de materialer, vi bruger, er at de er valgt med henblik på kvaliteten. En kvalitet, der både afspejles i træets struktur og holdbarhed. Resultatet bliver derfor også en dør, som du kan have stor glæde af i hele din levetid.

Skydedøre skabt af træ, der er valgt med omtanke for miljøet

Hos Vahle prioriterer vi en behørig omtanke for miljøet hele vores produktion af skydedøre i træ. Da kernen i hele vores arbejde er det gode træ, er det kun naturligt for os, at vi påtager os et ansvar for at beskytte det materiale, der er bærende for alle vores produkter. Derfor dyrker vi bæredygtigheden som en allestedsnærværende disciplin – og har gjort det længe inden, at det blev en tendens i samfundet. Vi bestræber os hele tiden på at blive endnu bedre til at producere skydedøre med minimal CO2-udledning og vælge træ fra klimacertificerede skove, hvis værdier harmonerer med vores egen ambition om at blive landets første klimaneutrale produktionsvirksomhed. Via linket nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi konkret arbejder på vores klare klimamål.

Sådan løfter vi vores ansvar som Klimaklar Produktionsvirksomhed

 

Verna Arkitekt Fyn Firlænget Gård Foto Studio Stine Albertsen Skydedør åben

Derfor er skydedøre ideelle løsninger i moderne indretning

Skydedøren er en praktisk løsning, som skaber ekstra plads i forhold til en almindelig dør. Hos Vahle tilbyder vi både varianter til indbygning i væggen og modeller, hvor skinnerne er skjult. Det giver et særligt rent og elegant udtryk, som passer ind i den minimalistiske skandinaviske stil, der passer til mange forskellige miljøer både privat og i erhvervsmæssig kontekst.

Design, der skaber en mærkbar følelsesmæssig forbindelse

Ud over det visuelle udtryk er en Vahle-skydedør designet til at føles så behagelig som muligt. Flere af vores skydedøre laves med soft close- eller magic touch-mekanismer, som bevirker, at skydedøren lukkes med en bestemt taktil fornemmelse, som du måske kender fra køkkenskuffer og -skabe i høj kvalitet.

Kom og besøg vores showroom på Djursland

Er du interesseret i, hvordan en skydedør mærkes, er du velkommen til at besøge vores aktive showroom, der er indrettet i vores egne administrationslokaler. Her kan du se nærmere på en række forskellige døre og blive inspireret til at vælge de døre, der passer bedst til dit behov. Her vil du også kunne se vores snedkerværksted, hvor alle vores skydedøre i træ begynder som råtræ og gennem det klassiske håndværk tager form og bliver til en arkitektonisk snedkerdør, der er skabt med sans for detaljen.

Kontakt os gerne i forvejen, så vi kan tage os tid til at vise dig godt rundt og svare på alle de spørgsmål, du eventuelt måtte have.

M. info@vahle.dk
T. 86 37 24 77

Kontakt os, hvis du har brug for personlig rådgivning i at vælge den rigtige skydedør i træ til dit byggeprojekt

Med alle de forskellige valgmuligheder, vi tilbyder dig, kan det være svært at vælge den helt rette løsning. Da alle Vahle-skydedøre fremstilles gennem de klassiske dyder i snedkerhåndværket, har vi mulighed for at efterkomme mange af de ønsker til design og funktion, vores kunder og samarbejdspartnere kommer med.

Vi er altid klar med relevant viden, hvis du er interesseret i mulighederne inden for moderne skydedøre

Derfor er du meget velkommen til at kontakte os allerede tidligt i planlægningsfasen, hvor vi kan give dig bedre indsigt i de muligheder, som ikke fremgår af vores inspirationsgalleri eller vores produktbeskrivelser her på hjemmesiden. For os er det kun en stor glæde at hjælpe med at få krævende projekter til at lykkes gennem vores specialiserede kompetencer og erfaring. Derfor inviterer vi dig til at tage en uforpligtende snak med os, når du har brug for et godt resultat.

Franske døre som skydedøre i klassisk villa

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Vahle døre forhandles gennem din tømrermester eller tømmerhandel

Arkitekt, entreprenør, håndværker, tømrerhandel eller bygherre? Uanset hvem du er, sidder vi klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

Send en besked her, så kontakter vi dig: