Kataloger

Inspirationskatalog

Vores ambition er at gøre døren til et arkitektonisk centralt element, hvor dørene bidrager til at skabe rum der er funktionelle, fulde af liv og rare at opholde sig i.

Tag et kig i vores katalog, som forhåbentlig vil inspirere og udfordre.

 

VAHLE INSPIRATIONSKATALOG

 

Vahle laver både historiske døre og moderne døre. Uanset om du er til den klassiske eller moderne stil, imødekommer vi dine ønsker, så du får en dør, der skaber kvalitet i dit liv.

Tag et kig i vores mange forskellige kataloger og lad dig inspirere!

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

 

 

Trædør

Dinesen FRAMED by Vahle

Med denne brochure får du en kort introduktion til trædøren Dinesen FRAMED by Vahle. Læs om Vahles samarbejde med Dinesen, der leverer det smukke træ til døren, og Lars Vejen, der har designet den indvendige dør. Se mulige hængsler til døren og de mål, du kan få døren i. Find den træsort, der passer til din nye FRAMED-dør!

 

DINESEN FRAMED BY VAHLE BROCHURE

 

 

Nordic Design by Vahle

I produktkataloget ser du de fire flotte designs i serien Nordic Design by Vahle. Dørenes udtryk varierer fra det helt moderne til klassisk design i retro udgave. Du har mulighed for at få en smuk trædør efter din smag. Se de forskellige modeller, profiler, træ, farver og hængsler. Gør dig klar til at designe dine indvendige døre, så de passer perfekt til dit hjem!

 

NORDIC DESIGN BY VAHLE PRODUKTKATALOG

 

 

Dørhåndtag
Dobbeltdør

Hoteldøre inspirationskatalog

Lad dig inspirere af vores mange forskellige løsninger til hoteller. Med Vahle får du både en tro kopi af den originale dør og en dør, der fungerer som brand- eller lyddør. Se de specielle fyldningsdøre på Hotel d’Angleterre, der har brand- og lydkrav. Find ud af, hvordan du med de rigtige indvendige døre får en rolig og hyggelig stemning på dit hotel.

 

VAHLE HOTELDØRE INSPIRATIONSKATALOG

 

 

Arkitektonisk katalog

Det arkitektoniske katalog indeholder projekter af moderne og historisk arkitektur. Referencerne viser, hvordan døren kan blive en del af arkitekturen og fungerer som et designelement i dit interiør. Find tekniske specifikationer på moderne og klassiske døre. Læs mere om de to systemer til skydedøre, dørens forskellige materialer og bæredygtighed.

 

VAHLE ARKITEKTONISK KATALOG

 

Glat dør