Mail ikon Menu ikon

Dobbelt branddør i stilfuldt nordisk design

Hos Vahle har vi gjort det til vores mission at skabe arkitektoniske døre i nordisk design, som også lever op til de tekniske standarder, som er et krav i mange byggerier. Med vores døre får du derfor muligheden for at vælge en brandsikker løsning, der ikke går på kompromis med det æstetiske udtryk. Det er snedkerdøre i høj kvalitet, som vi bygger på vores eget værksted i Mørke på Djursland.

Bygget med omtanke for din arkitektoniske vision

Da vi skaber alle vores døre fra bunden med udgangspunkt i de stolte danske snedkertraditioner, har du også mulighed for at sætte dit personlige præg på døren. På den måde kan vi lave dobbelte branddøre til dig og dit projekt, som passer perfekt ind i den arkitektoniske vision og de rum, du gerne vil skabe.

Bliv inspireret til design og materialevalg

Her kan du se nærmere på nogle af mulighederne for at få dobbelte branddøre, der er designet og produceret med respekt for den danske kulturarv og finde inspiration til at få en løsning, der både opfylder dine tekniske behov og æstetiske ønsker. Husk, at vi altid skaber dørene i tæt samarbejde med dig, hvor vi i fællesskab får valgt den rigtige løsning. Derfor håber vi, at du vil kontakte os, hvis du har idéer eller spørgsmål om de dobbelte branddøre, vi kan levere.

Odder Kapel glat dobbeltdør i egetræ

Se eksempler på vores dobbelte branddøre i forskellige projekter

I vores omfattende projektgalleri har du mulighed for at se nærmere på vores dobbelte branddøre, som er brugt i en række forskellige sammenhænge. Her kan du også få indblik i nogle af de muligheder inden for design af dørene, som vi kan tilbyde dig. Det gælder for eksempel dimensioner, valg af overflade på dørbladet, hængslerne og meget mere.

Moderne døre til nyt byggeri eller stilfulde klassiske døre

Mulighederne er mange – men fælles for alle vores dobbelte branddøre er, at de kombinerer den behagelige nordiske stil med tryghed og sikkerhed gennem godkendt mærkning. Dørene kan både produceres med glatte overflader i et moderne design, som passer ind i alle nyere bygninger, men også i et klassisk design, der harmonerer med stilen i bygninger med en bevaringsværdig historisk charme.

Se mere i vores inspirationsgalleri

Kontakt os for at høre mere om vores dobbelte branddøre

Alle vores branddøre er testet grundigt og fås med enten BD30- eller BD60-certificering. Vi leverer branddøren, som en unik specialløsning til dig, der opfylder høje krav til brandsikkerhed og funktion, uden at gå på kompromis med det ønskede udtryk. Vi sætter en ære i at realisere dine behov gennem godt håndværk, der er udført med omtanke for både sikkerhed og æstetik. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os for en samtale om muligheden for, at vi kan lave den bedste branddør til dig og dit projekt.

Kom på besøg hos os og oplev dørenes kvalitet på den rigtige måde

Kunne du tænke dig at opleve alt det, som vores snedkerdøre står for, så vil vi glæde os til at byde dig velkommen i vores lokaler, som er indrettet som et åbent showroom. Her kan du se nærmere på mange af de dørtyper, vi kan tilbyde dig, og ikke mindst få en fornemmelse af dørenes kvalitet gennem den unikke fysiske oplevelse af den enkelte dør.

Book gerne en aftale, inden du kommer. For på den måde kan vi sørge for at tage os god tid til at vise dig rundt og svare på alle spørgsmål, du end måtte have.

 

Carlsberg glatte døre røget eg

Kontaktinfo:

Fabriksvej 5, 8544 Mørke

M. info@vahle.dk

T. 86 37 24 77

 

Kontakt os for at høre mere om vores indvendige glasdøre

Hos Vahle er vi altid klar til at give dig rådgivning i dit valg af døre. Vi har bestræbt os på at skabe de bedste arkitektoniske snedkerdøre gennem mere end fire årtier. Derfor har vi tilegnet os en vis portion viden og ekspertise, som vi gerne deler med dig, når du har et ønske om at få en løsning i højeste kvalitet. Vi glæder os til at hjælpe dig med at flytte arkitektoniske grænser med vores anerkendte døre i dansk design.

Send en besked her, så kontakter vi dig: